Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Herkuttelua

Mulla on tapana suunnitella perheen ruoat viikoksi eteenpäin. Helpottaa elämää huomattavasti. Joudun arkisin käyttämään reilut 40 tuntia rahan ansaitsemiseen ja koska kuitenkin haluan syödä hyvin ja terveellisesti on tämä etukäteissuunnittelu osoittautunut tarpeelliseksi. Lisäksi yritän arkisin pitää kiinni siitä, että ruoka on valmista n. klo 17:00. Silloin koko perhe kokoontuu yhdessä pöydän ääreen ja saadaan vaihdettua samalla päivän kuulumiset.

Sunnuntailounaaksi tämän päiväinen ruoka oli vähän turhakin arkista. Mutta sopi kuitekin hyvin tähän leppoisaan yökkäripäivään. Ja arkisestakin ruoasta saa herkkua sopivilla lisukkeilla ja kauniilla kattauksella.

Kinkkukiusaus / reilut annokset 4:lle

500 g peruna-sipulisekoitus (pakaste)
300 g pizzakuutioita tai kinkkusuikaleita
2,5 dl Valion Kippari kermaa

Sekoita ainekset uunivuoassa ja laitaa 225 asteeseen n. 1 h.




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti