Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 16. maaliskuuta 2013

Burrito

Meillä on tapana hoitaa viikon iso kauppareissu lauantaiaamuna. Ja aamu tarkoittaa meillä sitä, että ollaan kaupassa pian kahdeksan jälkeen eli hyvissa ajoin ennen kuin parkkipaikka täyttyy ja kassajonot pidentyvät.

Ostoskierroksen jälkeen oli aika ottaa kupponen teetä:


Ja puolen päivän aikaan herkuteltiin burritoilla. Tällä samalla reseptillä ollaa herkuteltu burritoilla jo yli kymmenen vuotta:

Burritot (kuudelle)

Jauhelihatäyte 
1 rkl öljyä
400 g naudan jauhelihaa
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
1 porkkana
250 g mukulaselleriä
1 dl kuumaa vettä + 1 kasvisliemikuutio
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
cayennepippuria
mustapippuria

Paista jauheliha, lisää pikotut sipulit ja raastettu porkkana ja selleri pannulle pariksi minuutiksi. Lisää kuuma vesi, johon on liuotettu kasvisliemikuutio. Lisää tölkkipavut ja mausta burritotäyte.

Tarjotaan lämpimien tortillojen kanssa ja lisukkeeksi:
- jäävuorisalaattia
- tomaattia
- jalapenoa
- ranskankermaa
 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti